Terugbetalingsbeleid

 

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat je het bestelde artikel hebt ontvangen. 

Je maakt gebruik van je herroepingsrecht als je ons per e-mail (info@toyforyou.nl) op de hoogte brengt.

Je kunt voor je herroeping gebruik maken van het Europese Herroepingsformulier, maar bent hiertoe niet verplicht. Als je van deze mogelijkheid gebruik maakt, sturen wij je zo spoedig mogelijk per e-mail een ontvangstbevestiging van je herroeping. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je herroeping te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

GEVOLGEN VAN HERROEPING

Als je de volledige overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je herroeping, van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij je artikelen hebben ontvangen of je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Ontvangen artikelen dien je niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld terug te sturen. Ons retouradres is: Prins Willem Alexander plantsoen 6. Je bent op tijd als je de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Wij vragen je om bij de retourzending de originele pakbon.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Houdt hierbij wel rekening met de onderstaande uitzonderingen. Wegens hygiënische voorschriften kunnen bepaalde artikelen niet worden geretourneerd wanneer de verzegeling is geopend.

VOORWAARDEN

Bij retourzendingen gelden de volgende voorwaarden:

 1. Artikel en verpakking zijn in originele staat
 2. Artikel en verpakking zijn onbeschadigd
 3. Artikel en verpakking zijn ongebruikt en ongedragen
 4. Defecte artikelen kunnen geruild worden met een nieuw artikel 
 5. Pakketten kunnen alleen in zijn geheel ​worden geretourneerd. Hier kunnen geen losse artikelen van worden teruggezonden. 
UITZONDERINGEN

Wegens hygiënische voorschriften kun je de volgende artikelen uitsluitend retourneren wanneer de verzegeling nog in tact is:

 • Kousen
 • Slips
 • Strings
 • Seksspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact)
 • Tepelpompjes
 • Tepelversiering
 • Condooms
 • Drogisterij artikelen (sprays, gels, tabletten etc.)
PROCEDURE

Wil je een artikel ruilen of retourneren? Wij vragen je om dit ons dan eerst te laten weten per e-mail (info.toyforyou.nl). Indien gewenst, kun je hiervoor gebruikmaken van het Europese herroepingsformulier. De retour kosten zijn voor eigen rekening.

Wij vragen je om na je melding het artikel samen met de originele pakbon* binnen 14 dagen retour te sturen naar:

Service center
Prins Willem Alexander plantsoen 6
3738DK Maartensdijk
info@toyforyou.nl

Afhandeling bij ‘retouren’

Wij storten het aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen na herroeping terug op je rekening. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Afhandeling bij ‘ruilen’

Na ontvangst en controle van je artikel, sturen we het vervangende product binnen 2 werkdagen naar je toe.

Let op: Lees voordat je iets terugstuurt de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed. Retourzendingen die vallen onder de uitzonderingen kunnen we niet vergoeden. Daarbij rekenen we verzendkosten wanneer je deze artikelen weer terug wilt.

 

Heb je nog vragen over de procedure? Neem dan contact op met ons Cervice center. We helpen je graag verder.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op
info@toyforyou.nl